Värmlands KH

Bli medlem


Kaninhoppning är en hobby för alla som har kanin. Oavsett om du är ung eller gammal, van kanin eller om du precis har skaffat din första kanin, så är detta ett ypperligt sätt för dig och din kanin att trivas tillsammans.


Alla landets kaninhoppare värnar i första hand om kaninens välmående. Värmlands Kaninhoppare och Sveriges Kaninhoppares Riksförbund kämpar hårt för att kaninerna ska bli väl omhändertagna, både på och utanför tävlingsbanorna. Kaniner som tillsammans med sina förare deltar i kaninhoppningstävlingar blir lugnare och sällskapligare djur, eftersom förare och kanin lär känna varan bättre och umgås mer än vanliga sällskaps- och utställningsdjur och deras ägare gör. Hoppkaninerna får på så sätt starkare psyke, bättre kondition och blir också äldre jämfört med andra kaniner.


Våra tävlingar anordnas hela året (utomhus på sommaren och om möjligt inomhus på vintern) och vi försöker anordna tävlingar runt om i hela landskapet, så att våra medlemmar och deras kaniner kan tävla i sin närhet. Förutom våra tävlingar så anordnas också kurser i kaninhoppning och annat som har med kaniner att göra.


Kaninhoppning innebär så mycket mer än bara tävlingar. Du träffar likasinnade människor som precis som du älskar kaniner och snart blir dina bästa vänner. Tillsammans med dina klubbkamrater och dina kaniner reser du sedan landet runt för att dela glädjen i din hobby kaninhoppning. Du får då inte bara trevliga resor utan också minnen för livet.


Som medlem i Värmlands Kaninhoppare får du:


- Medlemskap i Sveriges Kaninhoppares Riksförbund.
- Klubbens egen tidning "Hoppnytt".
- Riksförbundets tidning "Rikshoppet".
- Rätt att delta på alla officiella tävlingar i hela landet.
- Du har rätt att starta i Svenska Mästerskap och andra stora tävlingar tex. Agria-cup (när din kanin blivit elitklassad).
- Rätt att tävla om Värmlands Kaninhoppares och Riksförbundets många och vackra vandringspriser.
- Råd och tips till dig och din kanin från våra mest erfarna kaninhoppare.


För att bli medlem sätter du in medlemsavgiften (se längre ned) på postgiro 644 16 00-1. Skriv ditt namn och vad det gäller (enskilt medlemskap eller familjemedlemskap) som meddelande. Gå in på Skuttli och skapa ett användarkonto. Välj att bli medlem och glöm inte bort att välja klubb!

Är ni fler i familjen som vill bli medlem så behöver alla skapa ett eget användarkonto. När alla i familjen har ett användarkonto så går huvudmedlemmen in under 'Min sida' och väljer att skapa ett familjemedlemskap.


Medlemsavgiften är 200 kr/år för enskild medlem.

Är man fler i familjen går det att lösa familjemedlemskap för alla på samma adress, det kostar då 350 kr/år.